Uitgerust
wakker worden
en met meer
energie je dag in

Wie wil dit nou niet?!

Wil je dat?

DAN IS GOED SLAPEN HET ALLERBELANGRIJKSTE

"Ik denk dat wij vergeten zijn om in de ratrace van het leven herstel in te bouwen in onze dag.
Waarom vind ik dat belangrijk? Omdat ik veel mensen om mij heen zie die chronisch energieloos zijn, zich minder happy voelen en minder in staat een betekenisvol leven voor zichzelf te creëren. "

– Dennis Leusveld

Slecht slapen

Een keer slecht slapen is niet zo erg, maar als het chronisch is kan je in een negatieve spiraal terecht komen die effect heeft op je fysieke en mentale welbevinden en alles wat daar mee te maken heeft.
Een slechte nachtrust zorgt gemiddeld voor 17% performance verlies. Het voelt misschien niet zo, omdat je daarna op adrenaline draait. Is dat slecht slapen chronisch dan lijdt de kwaliteit van je werk er onder, maar ook op je lichaam heeft het een slecht effect. Fysiologisch en mentaal sta je onder druk.

tijdens slaap

In slaap herstelt je hele systeem. Cellen, hormoonbalans, immuunsysteem krijgen een reset.  Er vindt een grote schoonmaak en ordenbeurt van je hersenen plaats.

Daarnaast doe je een belangrijk deel van je het verwerken van de prikkels die je gedurende de dag gehad hebt. Dit is goed voor leren en voor emotionele verwerking.

" SLAPEN OM TE LEVEN"

Effect van goed slapen

Waarom Coaching

"Slaap = gedrag"

Slapen lijkt heel simpel en waarom heb je daar dan toch een coach voor nodig?

De kwaliteit van je slaap is voor een groot gedeelte afhankelijk van je gedrag en hoe je zaken hebt georganiseerd voor jezelf.

Gedrag veranderen is niet eenvoudig. 

Daarom is een coach handig. Een coach kan jou spiegelen, helpen overtuigingen te reframen en kan je accountable houden op het gedrag dat voor jou belangrijk is.

" De kwaliteit van je slaap is minstens zo belangrijk als de hoeveelheid slaap."

- Dennis

Dennis Leusveld

Slaapproblemen kunnen zich als een vicieuze cirkel ontwikkelen. Als coach loop ik met je mee om deze cirkel te doorbreken.

“Elk mens is uniek en elke slaap is uniek.”

Vaak is er niet een antwoord maar heb je er meerdere nodig. Samen met jou leg ik de puzzel zodat jij snapt wat jouw slaap zal verbeteren. En samen met jou zorg ik er voor dat jij het gedrag gaat vertonen waarmee jij daadwerkelijk de cirkel doorbreekt.

Wil jij ook een goede nachtrust?

Ontdek hoe jij beter kunt slapen.
Neem contact met mij op.


Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.


Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.