Jij op je best!

Laat je begeleiden in het zetten van stappen. In jouw ontwikkeling.

Wat is coaching?

Coaching gaat over het inzetten van jouw potentieel voor jouzelf. Jouw potentieel als catalysator om positiever, meer betrokken en meer verbonden in het leven te staan.

Jouw coachervaring wordt gebaseerd op je persoonlijke doelen: sommige mensen werken op communicatie of prioriteren. Anderen werken aan weerbaarder worden of zelf-compassie. 
Wat het ook is, jouw Leiders Vandaag coach zal zou bij elke stap helpen.

Spiegelsessies

Soms loop je even vast. Heb je een vraag. Is het nodig dat iemand je een spiegel voorhoudt. Wil je gewoon even je verhaal kwijt. Of wil je aan de slag met je doelen.

Dat kan bij ons. Wij sluiten aan bij waar jij staat en helpen je van daaruit stappen te zetten. 

In plaats van dat het leven je overkomt, neem je weer de leiding. Je stelt doelen, pakt zaken aan, lost dingen op en komt daardoor in een flow terecht. 

Dit betekent niet dat je geen obstakels meer tegenkomt. Alleen leer je om die obstakels voortaan als kansen te zien. Als mogelijkheden om te leren; om te groeien.

Mogelijke vragen

Er zijn natuurlijk veel meer vragen. Loop je ergens mee en kun je wel wat hulp gebruiken, neem gewoon contact op.​

Maak vrijblijvend kennis


Invalshoeken voor jouw coaching

4 domeinen

Vitaliteit

Stroomt de energie? Is het gezond? ‘Leef’ ik? Hoe is het met mijn lijf? Waar vraagt het om?Hoe balanceer ik inspanning en ontspanning?

Ontwikkeling

Wat leer ik? Wat zijn mij  doelen? Hoe ga ik om met mijn ontwikkeling? Mijn creativititeit, mijn kritisch denken?

Welzijn

Hoe voel ik me? Hoe verbonden ben ik? Hoe is het met mijn relaties gesteld? Hoe communiceer ik?

Betekenis

Wie ben ik? Wat heb ik hier te doen? Hoe pas ik in de wereld om mij heen?

Wat Heleen zegt

Bas is iemand waar ik een paar jaar geleden misschien niet meteen een coaching sessie mee had aangedurfd. Het voelde alsof hij vanaf moment een dwars door me heen keek. Maar ik was er ook wel aan toe uit mijn vicieuze cirkel te komen en dus besloot ik ervoor te gaan. Mijn intuïtie bleek me niet in de steek te laten. Omdat ik zelf niet meer zo goed wist wat ik nou voelde was het fijn om iemand te hebben die in een veilige omgeving met me mee kon voelen. Met zijn enorme praktische kennis gaf hij me ook meteen wat handvatten waar ik verder mee kon. Prettig vond ik ook de flexibele opzet en het feit dat er niet meer sessies gepland werden dan nodig. Bas is een aanrader als je eraan toe bent écht stappen te zetten. Hij laat zich niet om de tuin leiden en haalt je uit je comfortzone, terug naar je hart.

– Heleen Altena Ondernemer

Onze coaches

De coaches van Leiders Vandaag zijn elk heel anders. Ieder heeft zijn eigen stijl en expertise. Neem contact op om te kijken met wie je het beste kunt werken. 

Naast de coaches die hier vermeld staan, maken we gebruik van een netwerk aan experts. We hebben altijd een passende coach voor jou.

Bas Mennink

Dennis Leusveld

Marieke Winkelhorst

Financieel

Neem je de kosten zelf (particulier) voor je rekening, dan betalen wij de 21% BTW. 

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.


Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.