Jouw ontwikkelreis

Voor jouzelf, je team of je organisatie

Jouw reis

De basis van jouw reis, of dit nu voor jezelf, je team of je organisatie is, is jouw eigen ontwikkelvraag. Wij denken dat alleen de vraag kennen niet voldoende is. Het gaat vooral ook om het zetten van stappen. Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom reizen we met je mee. Als reisbegeleider die jou kan helpen navigeren, momentum houden en echt voortgang boeken.

Wij werken onder de waterlijn

Wat je niet ziet bepaalt de muziek. En tegelijk zit daar ook het goud.

Wij geloven niet in oppervlakkige interventies. Als het zo gemakkelijk was, dan had je ons niet nodig.

Je schakelt ons in als er een verandering op dieper niveau nodig is. Bij ons gaat het om transformaties.

Wij halen samen met jou de pijn én de parels naar boven.

icebergandnugget.png

Wat het oplevert

1.
Gezonde

Proactieve mensen

“De energie stroomt. Ik voel me gezond, levend en krachtig. Ik eet goed, geef mezelf voldoende beweging, voeding en slaap.”

Hier komt je actie vandaan.

2.
Emotioneel

Stabiel en verbonden

“Ik voel met goed. Ik kan omgaan met mijn gevoelens. Ik ben in staat voedende relaties aan te gaan en kan effectief communiceren.”

Dit is de manier waarop je het doet.

3.
Groeiend

En in ontwikkeling

“Ik ben mentaal gezond. Ken mijn overtuigingen. Kan omgaan met mijn ontwikkelvragen en weet hoe ik om moet gaan met het leven.”

Hier stippel je de routes uit.

4.
Bewust

En vol van betekenis

“Ik ken mijn plek in de wereld. Ik weet hoe ik van waarde kan zijn en voor wie. Ik voel elke dag dat ik er toe doe.”

Dit is waartoe je het doet.

Jouw reis ontwerpen

We maken kennis. Het is natuurlijk belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. Dat geldt voor jou, maar geld ook voor ons. Het is belangrijk dat we echt een match maken. We gaan tenslotte een intensieve reis aan.

Je doet een intake. Dat is een vragenlijst die je online invult. Daarna gaan we met jou kijken welke zaken jouw reis moet bevatten? Tijden een strategische sessie bepalen we welke elementen er in onze reis moeten komen. Wat zijn de dingen die je wilt ontwikkelen? Welke ervaringen wil je opdoen? En welke experts zijn er eventueel nodig?

Aan de hand van deze sessie komt Souldrop met een compleet reisvoorstel. Hierin is de reis beschreven.

Spoiler alert: eigenlijk wordt elke reisplan gedurende de reis wel een keer aangepast. We zorgen er dan in ieder geval wel voor dat we binnen jouw budget blijven.

Dan begint de reis. Je hebt een vaste coach die als reisbgeleider met je meeloopt. Daarnaast kan het zijn dat je experts op bijvoorbeeld leiderschap, vitaliteit, slaap, of andere domeinen ontmoet. Het kan ook zijn dat je in een journey tribe terecht komt. Dit is een groep mensen met een vergelijkbare reis. 

Het reizen bestaat uit individuele sessies, workshops, maar het ook kan ook zijn dat je gebruik kan maken van onze online omgeving.

Gedurende jouw reis zul je voortschrijdend inzicht tegenkomen. Dat betekent wellicht dat je een andere bestemming aan wilt doen. Dat je iets extras nodig hebt. 

Jouw reisbegeleider kijkt dan samen met jou wat verstandig is. Als het nodig is sturen we bij.

Er komt een dag dat je aankomt op je bestemming. Dan evalueren we de reis. Een feestje! We inventariseren de oogst van jouw reis. 

Als je klaar bent hebben we je ook al een beetje op weg geholpen met een volgend reisplan.

Zo lang iemand nog ademt, ontwikkelt hij of zij zich nog. Soms doe je dat alleen soms samen. Er zijn reizigers die er voor kiezen een nieuwe reis te starten met het nieuwe perspectief. 

Jij kunt in ieder geval verder met een hoop ontwikkeling en netwerk.

Wat kan je in je reis stoppen

Samen met jou stellen wij de elementen van jouw reis samen. Jij bent uniek. Dus jij bepaalt uiteindelijk wat je gaat meemaken. 

Wij zijn er bij om er voor te zorgen dat je de reis ‘echt’ maakt. We willen natuurlijk wel op zoek naar de daadwerkelijke transformatie.

Wie reist er met je mee

Wij zorgen dat jouw reisbegeleider iemand is die bij jou past. 

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.


Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.