Vol zelfvertrouwen impact maken. In een organisatie én op de wereld.

Ontwikkel in een half jaar tijd dat wat je tijdens je studie had willen leren.
Persoonlijk leiderschaps traject voor young professionals.

5

Trainingsdagen

2

Coaches

43

Online opdrachten

4

Intervisies

1

TMA talenten analyse

Over jou

“Wacht maar!”, 
riepen ze.
“Als je straks fulltime gaat werken, piep je wel anders.”

En hoe moeilijk het ook is om toe te geven. Ze hadden gelijk.
Werken en studeren? Het blijken twee compleet verschillende dingen te zijn. Die felbegeerde baan is binnen. Je werkt hard. Toch weet jij dat je meer nodig hebt dan boekenwijsheid om verder te komen in jouw (professionele) leven.

Want waar sta je nu eigenlijk? Waar wil je naartoe? En doe je de juiste dingen om dat doel te bereiken?
Je mist een basis. Een brug tussen jou en het werkende leven. Want dat is wat je nodig hebt om er een succesverhaal van te maken.

Niet getreurd. Wij helpen jou navigeren door deze nieuwe wereld. En leren jou de dingen die je in jouw studie hebt gemist.

Wat anderen zeggen

Specificaties

Jouw investering

Nog even in het kort… jij krijgt:

Veel gestelde vragen

Als je in het lezen van de tekst en het zien van de video iets voelt van spanning, van ongemak, van nieuwsgierigheid, dan is het wat voor jou. Mocht je het zekerder willen weten, neem dan contact op. We vertellen je graag meer.

Dat hoeft niet. Bij de training wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers. 

Net als met de fysieke inspanning wordt er ook rekening gehouden met de emotionele gesteldheid van de deelnemers. Ook hier geldt: neem contact op met ons om het zeker te weten.

De instructeurs zijn professionals met erg veel ervaring. In de training wordt rekening gehouden met de strengste veiligheidsprotocollen. Dit kan voor een leek soms overdreven overkomen. Echter dit hoort bij het realisme van de training en de beroepsgroep waaruit dit voorkomt. In een wereld waarin de kleinste fout fataal kan zijn is veiligheid de hoogste prioriteit.

Yes!!! Bijzonder geschikt. Sterker nog, we durven te garanderen dat dit jouw team hoger niveau tilt, naast dat het en ervaring geeft waar nog jaren uit geput kan worden. 

Dynamieken die niet zichtbaar zijn maar wel een rol spelen zullen aan het licht komen en daarmee voor ipv tegen je gaan werken.  Wel belangrijk om dan als team ook te zorgen dat jullie de integratie van de ervaring borgen.

Deze brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. Op een positieve, niet veroordelende manier. Het resultaat? Inzicht in jouw talenten én in welke carrière jij kunt floreren! Meer over onze TMA

Voor bedrijven en teams

Stroomt jouw organisatie over van jong talent, en wil jij hen iets geven waar ze echt wat aan hebben? Biedt hen dan – naast de welbekende tafeltennistafel 😉 – dit programma aan. 

Tijdens deze training zetten wij de persoon centraal. Want als deze zich persoonlijk ontwikkeld, vertaalt zich dat door naar de werkvloer. Deze training helpt daarnaast talent vormen. Het zorgt ervoor dat jouw young professionals in hun kracht gaan staan en gaan opereren volgens hun eigen blueprint. Niks dan voordelen dus. Voor de persoon en voor jou als organisatie. 

Meer weten? Neem contact met ons op >> 

Persoonlijk Opleidingsbudget

Je kunt natuurlijk zelf je portemonnee trekken. Maar je kunt ook je werkgever eens lief aankijken. Vaak kun je namelijk gebruik maken van een Persoonlijk Opleidingsbudget. Deze is door jouw werkgever aan te vragen bij de overheid.

Verwante trainingen

support

Special Forces

Leer wat de Nederlandse Special Forces weten over leiderschap Bereik grote hoogtes. Zelf en samen met je team. Meld je aan voor een intake *PS.

Lees meer »

Hallo!

App, bel, mail, vind ons. Of stuur een bericht via het formulier hiernaast.

Logo_LeidersVandaag_diap2

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.


Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.